מסעדת שילה
במטבח של שילה פועלים שני כוחות הפוכים המשלימים זה את זה, כמו יין ויאנג. אחד שמחובר חזק לקרקע ואחר ששואף תמיד למעלה. שני כוחות שיוצרים הרמוניה פרועה.

מחד, התמדה ומסירות עיקשת לעבודת המטבח הסיזיפית. ומנגד, בוערת השאיפה של שף שרון כהן לפרוץ קדימה, להתפתח, להשחיז טעמים ולבטא בכל יום מחדש את תשוקתו לחיים, לאנשים, לתל אביב ולים התיכון.


האנרגיה של שילה סוחפת כבר שני עשורים: מי שהחלה כגסטרו-פאב שכונתי שמח, גדלה להיות אחת ממסעדות השף האהובות והמוערכות בישראל. וגם כשהיא משתנה ומתחדשת, המטרה נשארת זהה – לארח בחום ולשמח. ״זה המקצוע האמיתי״, מעיד השף.

פילוסופיית המטבח של שף שרון כהן
שף שרון כהן מבשל מטבח עילי, אך נדיב. מנות מוקפדות, המוגשות באווירה משוחררת. מטבח ים תיכוני המשלב השפעות אסיאתיות וטכניקות צרפתיות קלאסיות.
מנות קלילות ורעננות שהפכו איקוניות, ופרצו את הדרך ביצירה והגשה של מנות דגים נאים ופירות ים, תוך התמקדות במצוינות חומרי הגלם המיובאים מכל העולם, לצד אוצרות של תוצרת מקומית ברמה הגבוהה ביותר.
עבודת המטבח של שף שרון כהן מונחית ע״י שינוי, זרימה וקשר עם הסביבה, תוך שימור האנרגיה הטבעית של חומרי הגלם באמצעות חיבור טעמים מאוזן. המתודה שלו היא ישירות. הוא מבשל, מארח, יוצר ומתבטא בחדות, ללא פשרות.


עוצב על ידי ארק